18- år nu då!! :D

Ja nu är äntligen den efterlängtade 18-års dagen här känns helt underbart! Men det bästa med den här dagen hitills har varit att jag fick vakna upp brevid min älskling! <3 Lite senare kommer några vänner över för att fira mig och imorn så kommer släkten, jag tror helt klart att det här kommer bli min bästa födelsedag någonsin!

Så snart blir de iväg för att handla med föräldrarna inför ikväll kommer bli helt AWESOME! Och nästa fredag då är det utgång allihopa! :D

Men nu måste jag klä på mig lite kläder eftersom jag precis kom ut ur duschen och sen äta lite frukost och bli firad av familjen! :)

Men jag skriver mer imorn! :)

Tycker om min fina fina pojke! <3<3

Puss på er! <3


Hejsan!

Idag var då min andra dag på praktiken som är på restaurang Hellas här i Örebro där jag kommer vara i 8 veckor totalt! :D Jag trivs verkligen som fisken i vattnet! Men idag så var det raggmunk på menyn och då är kön långt utanför dörren så blev mycket spring idag kan jag säga! Är helt slut i benen men så kan det vara ibland!

Nu på eftermiddagen åkte jag, eve och pappa till örebro mässan för att vaccinera oss i alla fall vilket blev klart på max en halvtimme tror jag eftersom att vi kunde gå i barnkön på det sättet är det skönt att ja inte fyller förräns på lördag! ^^ Men nu sitter jag här och har ont i armen men bara att stå ut helt enkelt men är lite nervös över hur det går imorn på praktiken men bara att hoppas på det bästa!

Det som var läskigast med sprutan tror jag var det att när jag fått den så kände jag mig helt svimfärdig så sköterskan frågade: hur är de med dig?? Vad svarar man om inte: jo de är bra. Lite läskigt som sagt men sprang in i Rasmus och han hade känt likadant så inte bara jag (A)

Jag blev helt överlycklig över att springa in i Rasmus faktiskt! För länge sen vi sågs! Dina kramar är alltid så mysiga inte så stela som många andras haha! ^^ Nej vi måste, måste!! Ses snart. :) Har saknat dig och saknar dig ju :O :( <3

Nu sitter jag i alla fall och väntar på att Fredde ska komma förbi om han nu gör det men det hoppas jag! :) Men blir de för sent så går jag och lägger mig snart känner jag men vi firar ju faktiskt 5 månader tillsammans idag! :) Men vi hade riktigt mys mys igår i alla fall som tur är.

Men nu är det i alla fall bara 4 dagar kvar! Äntliiigeen!! :D:D <3


Tycker om dig så otroligt mycket älsklingen min!! <3<3
Puss på er! <3<3

Hello!

Idag är äntligen dagen här som många av oss sett fram emot sen flera månader tillbaka eller kanske t.o.m 1 år? Jag vet i alla fall att jag har sett fram emot och taggat mig själv otroligt mycket för det som händer ikväll! Just precis som många av er vet så pratar jag självklart om NEW MOON PREMIÄREN!!

Jag och min kompis har redan börjat förbereda oss för att vi vet att ikväll kommer vi inte kunna stoppa tårarna som kommer strömma ikväll. Ni som läst böckerna vet vad jag menar! Både jag och min käre vän Bea grät krokodil tårar när vi läste boken, det är helt klart en bok som inte lämnar dina ögon torra för ens en sekund.

Så ikväll blir det alltså bio för min del men innan det händer ska jag och Bea kolla på Twilight, färga min utväxt, äta tacos och självklart se på gårdagens avsnitt av Vampire Diaries som går att hitta idag! Så TAGGA, TAGGA, TAGGA!! Det är faktiskt ett program jag varmt kan rekommendera för det är en blandning av The Twilight Saga och True blood, så är ni lika stora fans av Twilight serien som jag är och tycker True Blood suger så är Vampire Diaries den perfekta serien för er! Det är i alla fall mitt favorit program för tillfället som jag varmt, varmt kan rekommendera för alla!

Så klockan 21.00 ikväll så sitter jag i en biosalong med Bea, Fredde, Markus, Jocke, Markus mamma, Matildha och Sandra! Nice Nice säger jag bara! Och imorn blir det att gå upp tidigt för att åka och hämta Julia och Anni för att sen åka hem igen och hämta upp mamma och Eve då vi ska åka till Eskilstuna! Eve ska dit för att tävla men jag, Anni och julia ska dit för att gå på domarkurs, hoppas på att det blir riktigt kul! Om inte annat så kommer det bli kul i alla fall när vi sitter på hotellet eftersom att vi 3 ska dela ett rum!

De enda negativa med att åka till Eskilstuna över helgen är att jag inte kommer få träffa Fredde på hela helgen det blir i sådana fall först på söndag men men så kan det vara!

Men nu måste jag göra lite skoluppgifter så jag får klart allt nu när vi går på praktik nästa vecka, jag fyller även 18 nästa lördag, Jippiii! :D

Tycker om min pojkvän extreeemt mycket!! :D
<3<3


Puss på er! <3<3

Hej!

Ja nu sitter jag ock skriver på mitt svenska tal som ska presenteras nästa vecka och äter skumtomtar(a) Mums! Jag ska prata om varför man ska åka som au-pair jag antar att jag valde de lite för min egen skull också jag förstår själv varför jag borde åka även fast jag gärna vill stanna kvar här med min älskling. Men gör jad det inte till hösten kommer jag nog aldrig göra det och då kommer jag alltid undra hur det hade varit och så kommer jag ångra mig, men samtidigt är jag rädd för att förlora min älskling, men är vi menade för varandra så kommer det att fungera det är jag säker på även om jag är borta i U.S.A och han i Norge men även i Sverige på helgerna.

Man kan säga att jag verkligen är förvirrad just nu för jag vill så gärna veta hur mitt liv kommer bli om jag gör si eller så men samtidigt så är jag rädd för att veta och vill helst få veta under tidens gång. Jag vet inte vad jag ska göra pga. allt det här samtidigt som jag vill stanna här och göra det valet som är "safe" så vill jag ta chansen och utforska, ta en risk!

Som det känns nu kommer jag åka men vi får se vad dem säger på mötet den 19:e december, allt jag vet är att jag måste lyssna på mitt hjärta och inte bry mig om vad andra säger utan bara lyssna på mig själv, vad vill jag? <3

Tro mig jag förstår er som är rädda precis som jag att förlora sin pojkvän , men samtidigt om inte han kan stötta ert beslut så kanske han inte är rätt kille ändå? Min pojkvän stöttar mig till 100% och tycker verkligen att jag ska göra det här så att jag inte sitter där om några år och ångrar mig för att jag inte åkte. Precis som jag stöttar honom till 100% att åka och jobba i Norge för jag vill inte att han heller ska ångra sig senare. Jag skulle själv kunna tänka mig att jobba i Norge om det inte finns något arbete här i Sverige, men vi får se vart min väg, mitt hjärta.. leder mig. <3

Men nu måste jag fortsätta plugga lite, ha en bra dag och gör rätt val, följ era hjärtan! <3I'm in heaven when you kiss me <3

Fredde<3<3


Puss på er! <3
=/

Jag vet att jag lät så himla säker i mitt tidigare inlägg men vet ni vad det är som tynger mig mest och som faktiskt får mig att brista???

Det är när jag börjar tänka på när jag ska säga hejdå till pojkvännen på flygplatsen, att säga hejdå för nästan 1 år( kommer åka hem, har 2 veckors betald semester som jag kommer lägga en vecka i taget). När jag tänker på det så brister jag ihop och tårarna bara rinner, tyckte det var jobbigt för 2 år sen då jag sa hejdå till min familj för 3 veckor! Fatta att säga hejdå för 1 år men som tur är så kommer mamma och pappa och hälsa på mig och hoppas verkligen att min pojkvän också kommer göra de!

Kommer sakna honom så otroligt mycket om jag åker, menar fatta om jag börjar gråta nu av att bara tänka på de, fatta då hur mycket jag kommer gråta när det faktiskt gäller! =/


Nej ska försöka att inte tänka mer på det nu får tänka på texten i låten "Gabriellas sång" "Jag vill känna att jag levt mitt liv " för det är precis vad jag vill jag vill känna att jag levt mitt liv fullt ut och inte bara till hälften. Men jag kommer sakna min pojkvän så otroligt mycket!


Men nu måste jag börja tänka glada tankar för det kommer ändå inte inträffa förräns om tidigast 10 månader men i alla fall! Känns så hemskt att behöva säga hejdå för så länge till sin älskling  :'(<3


Puss på er! <3

Hello :)

Ja det är väl dags att skriva igen antar jag, har varit alldeles för mycket i skolan men förra veckan gick så otroligt fort! Var mys med älsklingen i söndags i alla fall! Igår så var det skola för att sen egentligen simma med Bea men blev inte så, så jag åkte hem istället och bytte väska för att sen åka hem till Bea men missade 321:an med 2 min så fick sitta på stan 1 timme och vänta på nästa vilket sög! Det visade sig sen att min älskling inte skulle jobba igår så var först lite med Bea innan jag gick ner för att vara med honom för att sen gå upp till henne igen och sen ner igen haha! Riktigt trevlig kväll i alla fall! Sov kvar där vilket var mys mys! <3

Imorse så var det bara att gå upp fast jag egentligen mycket hellre hade legat kvar i sängen brevid min älskling. Hade bara svenska lektion idag kvart i 12 så det var lite segt men ganska skönt men blir ännu skönare nästa år då jag är ledig hela tisdagen och onsdagen jämnt! :D

Vi satt och diskuterade massor av grejer när vi egentligen skulle sitta och skriva på våra tal men vi kom ändå fram till många bra grejer! Jag satt även och diskuterade med min svenska lärare om att åka som Au pair som hon tydligen gjorde när hon var yngre då hon åkte till England 1 år! Anledningen till denna disskusion var för att jag funderar starkt själv på att åka som Au pair till U.S.A för jag känner att det är en "one's in a lifetime" grej som t.ex. med min språkresa jag var på för 2 år sen hade jag inte gjort det så så hade jag nog aldrig gjort det som med det här med Au Pair gör jag det inte nu till hösten så kommer jag antagligen aldrig göra det. Nu när ändå min pojkvän har pratat om att åka till Norge och jobba så spelar det inte så stor roll ifall jag också åker, han och hans kompis Adde ska bara ta reda på allt dem behöver veta sen åker dem antagligen och då kommer han bara komma hem över helgerna.

Jag känner då lite att eftersom att han bara kommer vara hemma över helgerna då han kommer vara mest med sina vänner och sova och träffa mig lite grann så känner jag att jag inte missar så mycket om jag åker och som sagt så om jag inte gör det till hösten kommer jag nog aldrig göra det och jag vill verkligen! Och om han verkligen är "the one" så kommer det att hålla! :) <3

Jag ska i alla fall på ett informations möte nu den 19:e december, då det även kommer göras en intervju! Så hoppas på det bästa och som det känns just nu så vill jag verkligen åka speciellt nu när jag vet att min familj supportar mig!Men sen vet jag att även mina vänner som jag pratat med om detta också gör det men även min pojkvän <3


Vi får se vad det här mötet ger mig, och hoppas på att komma iväg till hösten! :)Ja kan även lova att ni då kommer kunna följa mitt liv i U.S.A genom min blogg! Då kommer jag helt klart förbättra mig och skriva oftare eftersom att jag antar att alla mina vänner och släktingar kommer läsa den för att få veta vad som händer i mitt liv!

Men nu ska jag in i duschen och sen försöka plugga lite! :)

Tycker om min pojkvän så otroligt mycket! <3


Puss på er! <3Hello ^^

Nu sitter man i skolan och försöker plugga lite går faktiskt riktigt bra men kände inte alls för att gå hit imorse förståeligt kanske och jag antar att alla andra också känner så. Jag hade mycket hellre legat kvar i sängen brevid älsklingen men istället var det bara att gå upp och se glad ut, det är i alla fall sista året så varför klagar man egentligen? Det kan bero ganska starkt på att jag aldrig har varit så här skoltrött i hela mitt liv och det hjälper inte direkt att jag valde fel linje från första början men så kan det vara. Nu är det bara att puscha sig själv ännu hårdare så är snart 3an slut! och då blir det studenten wihoo! :)


Jag kan inte riktigt fatta att det bara är ca. 4 veckor kvar till min födelsedag! hihih längtar!! Då blir det att ha en liten fest för mina vänner men också en för bara släkten :) På tal om det har körlektion på onsdag så hoppas att jag är lite bättre än sist , men det borde jag vara eftersom att jag inte varit där på en månad men vad ska man göra när tiderna tar slut? Så nu hoppas jag att det blir körkort senast i januari också!! :)

Igår så tävlade min söta lillasyster hon kom delad 5a men hon var grym som vanligt! :) Dem som kom på pallen borde egentligen ha varit i A eller B klassen! Men så kan det vara ibland. Hade riktigt mysig dag med pojkvännen förutom det i alla fall och så kom Markus på kvällen och kollade på film med oss, det blev Änglar och Demoner! Riktigt bra faktiskt! :)

Ikväll blir det väl att plugga lite till och hoppas på att älsklingen kommer :)

Men nu måste jag fortsätta plugga lite till tills pappa ringer och säger att han är på väg! :)

Tycker om dig så otroligt mycket älskling! <3

puss på er! <3

RSS 2.0