hejhej :)

här kommer en liten updatering för den gågna veckan! :)


18:e Juli

vi var nu äntligen i italien efter att ha stått i olika bilköer i vem vet hur många timmar,men det man såg utanför fönstret gjorde väntsn lite mindre jobbig. Italien är verkligen vackert, jag hade hört innan hur vackert det var, men det var unte förräns nu an verkligen förstod det. Varje hus man åkte förbi var en ny syn. Det är verkligen någonting man måste göra: besöka italien.

 

22:a Juli

Denna dag besökte vi Venedig med en svensk guide som var mycket trevlig. Vi åkte bl.a. gondol i venedig, vår guidade tur i staden var mycket intressant, för man fick lära sig mer än man trott att man skulle göra. Men eftersom att vi åkt så pass tidigt på morgonen så orkade man inte lyssna  på allt han sa hur mycket man än försökte.Jag köpte en "maskerad mask" som var en av de grejerna som verkligen hade faschinerat mig dagen, men jag köpte även en  "solfjäder" vilket var väldigt bra att ha då de var över 40 grader i venedig. Allt som allt var vi alla väldigt nöjda med dagen.

 

23:e Juli

EDenna som alla andra dagar förutom venedig dagen så gick vi alla ner till stranden efter frukosten och badade och solade fram tills vi kände att det var lunch dags. Det var mestadels det våra dagar bestod av, bada och sola! Men just denna dag bestämde vi oss för att åka in til Caorle på kvällen för att äta mat istället eftersom att vi redan testat de restauranger som låg i vårat område. Caorle är en mycket vacker stad med många affärer och mycket trevliga människor och mycket god mat.

 

24:e Juli

Det var nu sista kvällen i Italien så vi åkte in lite tidigare än kvällen innan för att få lite mer tid att shoppa. Jag hittade ingenting förutom en present till Lisa men Davve köpte ett par jeans iallafall. Det som var lite jobbigt var det att det var just denna dag jag och mn pojkvän firade 1 månad och jag var inte ens hemma men det som var en liten tröst var att även oscar och hans tjej hade en månad denna dag, så även han missade det.

 

25:e Juli

Jag sov inte så mycket denna natt pga. att vi skulle åka halv 4 och då kände jag att det inte var så stor idé att sova så jag smsade med min älskling istället, men jag somnade till slut halv 3 så jag sov en timme och max 2 timmar i bilen om ens det. När vi kom fram till hotellet vi skulle bo på i Österrike, wein så blev vi minst sagt chockade och besvikna men insidan var lite bättre i alla fall. Det såg ut som ett pensionat jämfört med dem ställen vi bott på tidigare, men de var bara att se glad ut.

 

26:e Juli

Vi åkte in till stan för att göra lite klturella grejer men det blev inte så mycket eftersom att nästan allt var stängt eller kostade för mycket, men vi gick mycket och åkte häst och vagn. Mitt enda krav var att vi skulle få vita hästar vilket vi fick. Så då var jag glad, men den vagnen som familjen Åberg åkte så berättade kusken lite iallafall under åkturen våran satt helt tyst förutom när hon pratade med hästarna var söta i alla fall.

 

27:e Juli

Vi åkte även denna dag in till stan och jag köpte en adidas väska och ett par jeansshorts. Det blev även mycket gående denna dag så när vi kom fram tillbaka till hotellet så packde jag ner mina grejer och duschade för att komma i säng tidigt för att vi skulle åka tidigt dagen därpå men det blev inte så tidigt iallafall. Det var nu bara 6 dagar kvar tills jag skulle få komma hem till min älskling men det kändes som att den här veckan skulle gå väldigt segt.. mycket pga. att jag saknade honom så mycket och verkligen längtade efter att få träffa honom.

 

28:e Juli

Idag kom vi fram till Prag , där vi bor på ett pensionat som är riktigt mysigt. Och jag köpte även en present till min pojkvän och en till Matildha :) men nu skriver jag mer imorgon eller när jag kmr hem!

 

 

Puss på er <3


hello :)

ja idag blir sista natten här i schweiz, sà idag var vi i Zürich *ursäkta stavningen*  och jag har köpt ett par vita converse!!! :D :D älskar dem!! :) annars blev det inte sà mycket mer handlat för min del :) sà nu sitter jag här och väntar pà att kunna gà in i vàrat rum igen för dem hàler pà och städar där just nu :) 

Men imorgon bär det av mot Italien! sà har en minst 8 timmars bilresa att se fram emot  -.-  men men jag överlever det ocksà vi ska àka härifràn klockan 7 imorgon bitti.... tack vare eve och oscar!!! :@  men men fàr sova i bilen istället.

vet inte om det finns sà mycket mer att berätta just nu men jag hoppas ni har det bra där hemma :)

jag kan tyvärr inte säga nu när jag kommer kunna uppdatera er nästa gàng eftersom att det beror pà när jag kan komma àt internet nere i italien men ska leta efter internet cafè sà fàr vi hoppas pà det bästa!


I miss you <3



Puss pà er! <3
 

hello everyone ;D

ja idag kom vi fram till schweiz sà nu kom jag äntligen àt en dator vilket var skönt :) speciellt när de även var gratis ;D sà jag kommer även kunna uppdatera er imorgon! sen fàr vi se när jag hittar en dator nästa gàng :) men det finns inte sà mycket att berätta än eftersom att vi mest suttit i bilen men imorgon ska vi in till city i alla fall vilket blir mysmys! igàr stannade vi i frankfurt en natt för att sova i alla fall sà jag lillsyrran och grabbarna tog ett rum och sov där men idag fick vi alla 4 bra sängar hahah sà det här hotellet var helt klart bättre speciellt eftersom att det fanns gratis internet här  ocksà :)

men men jag updaterar er mer imorgon ;D ha en fortsatt bra kväll! :)

I miss you  :/ <3



Puss pà er! <3

hellu and goodbye

Ja imorn åker jag, jag vet inte vad mer jag kan säga..:/ ska tillbringa även denna natt med min älskling har varit med honom sen i lördags vilket är mysmys, men imorgon blir det att säga hejdå för 3 veckor :/<3

Men jag hoppas att ni här hemma också kommer ha det superbra! I will miss you <3

See you all in 3 weeks<3



Puss på er! <3

Hello!

Idag så vaknade jag 10 i 11 då jag inte hade någon som helst lust att gå upp ur sängen så jag valde att ligga kvar i sängen en stund till fast med ipoden i öronen till 10 i 1 ungefär vilket var riktigt skönt. Efter jag fått på mig lite kläder så fick resväskan ta upp sängen så jag börjar packa någon gång det är ändå bara 3 dagar kvar tills vi åker.

Jag är faktiskt lite chockad själv över att jag är så klar som jag kan bli med packningen för tillfället, nu väntar jag bara på att få lägga ner dem kläderna som mamma har i tvättmaskinen för tillfället. Jag kan inte påstå att jag varit så duktigt på att äta på senaste tiden som igår då vi var och fixade med freddes bil så åt jag ingen kvällsmat och idag så åt jag ingen frukost, så lunchen idag blev också frukost och kvällsmat för igår, varken mina föräldrar eller mina kompisar är så glada över det här men det bara blir så, om inte jag är hungrig så äter jag inte om ingen säger till mig.

Måste verkligen förbättra mig på de men de blir väl annorlunda nu när vi åker på semester 3 veckor med familjen Åberg eftersom att Peter är diabetiker så han måste ha sina mål om dagen så det blir väl bättre då antar jag ska även springa med David på morgonen nu på semestern så det blir riktigt bra! :D Har varit lite dålig på att hålla igång springningen nu när jag jobbat och den här veckan har jag helt enkelt inte haft någon lust. Skulle nästan vilja gå ut och springa nu men struntar nog i det.

Något annat som är lite chockerande är att mitt rum känns jättetomt nu av någon anledning  vet inte varför neb det känns konstigt tomt, skulle verkligen vilja veta varför :S men men det är väl så ibland antar ja. 

Men men ska lägga mig och läsa en stund nu tror ja. Men jag skriver mer imorgon.




Puss på er <3

Hej på er<3

Ja nu är det bara 4 dagar kvar innan jag åker iväg på min bilsemster med familjen + familjen Åberg det blir trevligt trevligt! :) Just nu borde jag packa men jag har verkligen ingen lust för då kommer de resterande dagarna bara flyga ifrån mig och så står ja där sen på tisdag och ska åka ifrån min pojkvän, min bästa vän, och alla andra som ska stanna kvar i sverige. Jag kan inte påstå att jag ser fram emot den dagen, men jag får väl helt enkelt njuta av dem sista dagarna och utnyttja dem på bästa sätt. Igår var sista dagen t.ex. som jag fick träffa Matildha på 3 veckor eftersom att hon åker till Sthlm idag och kommer hem på måndag kväll antagligen, kommer sakna dig så grymt mycket gumman <3

Jag hade i alla fall en trevlig kväll med Matildha igår vi åkte och hämtade upp henne efter att vi hade varit på Marieberg eller rättare sagt JAG hämtade upp henne eftersom att jag körde (A) det går riktigt bra med körningen faktiskt! Ska förhopningsvis köra lite bil idag också, men igår så körde vi mariokart, pratade och bara umigcks behövde verkligen det! Vet inte vad jag skulle göra utan dig baby <3 Vi fixade även till hennes blogg igår så nu har den en ny design och är jättefin ;D
check it out!
http://matildhas.blogg.se/

Förutom att vara med Matildha som jag även var med i tisdags då även sötis julia var med :D Vi gick på stan och gick in i en provhytt och provade massa bh:ar haha mycket skoj! Sen gick vi hem till Julia vilket tog 40 minuter så vi fick en lång och fin promenad vilket vi alla tyckte att vi behövde! Tack för den toppendagen flickor <3

I onsdags så firade jag Sarah wife's födelsedag vilket var riktigt kul! :) så grattis på henne i efterskott nu då! :)<3

Förutom det här så har jag varit mycket med Fredde speciellt nu när jag snart åker så känns det ännu viktigare, kommer sakna honom otrolig mycket men det ska nog gå men 3 veckor känns som en evighet.. :/  men förhoppningsvis blir jag så betagen av allt jag kommer få se de närmaste 3 veckorna att jag inte tänker allt för mycket på det. Tycker om dig så, så mycket <3<3 Får hoppas på att han kan komma hit när jag kommer hem den 2:a Augusti så blir jag glad :D, antagligen gladare än jag någonsin blivit tidigare<3<3

Men det var väl allt för nu jag ska försöka skriva nu de sista 4 dagarna jag är hemma så ska ni få en riktig story att läsa sen när jag kommer hem om jag inte hittar en dator någonstans på vägen. Jag ska försöka hitta ett internet café i italien i alla fall! :)


Vad skulle jag göra utan dig.. <3



Puss på er <3

Hellu

Ja det skulle ha avrit grillfest hos mig idag men pga. vädret så blev de inte riktigt så, så nu sitetr man här ensam och tycker lite synd om sig själv. Men Lisa, Sebbe och Matildha kommer sen i alla fall och kollar på film tror även Fredde skulle komma <3 Men den här dagen blev abra så inte som jag ville allt gick bara åt helvete.

Jag var i alla fall hos min farbror förut och fira hans 49:eårs dag, så då fick man träffa kusinerna och farmor och lite så, men även Carls flickvän som verkar jättegullig! Det var den trevliga delen av dagen om vi säger så sen har det bara gått neråt. Som när vi hade handlat inne på Willys så spöregna det verkligen ute så pappa fick gå och hämta bilen för att sedan plocka upp mig, mamma och eve.

Igår blev i alla fall den sista dagen för mig på jobbet skulle egentligen ha jobbat idag också men så blev inte fallet pga. att jag hade jobbat för många timmar redan så jag har jobbat 107,5 timmar istället för dem 105 man ska jobba så det känsn faktikst bra men känndes också lite konstigt att jag inte skulle gå dit idag :S men är ganska tacksam nu när jag såg hur vädret blev idag om vi säger så.

Men nån som har lust att gå stan någon dag kanske? :) behöver shoppa linnen och klänningar tills jag åker utomlands :)<3

Men men ska väl försöka peppa upp mig lite nu innan folket börjar ramla in <3



tycker om dig <3

Puss på er <3

RSS 2.0