hej :)

Nu sitter jag i skolan och håller på med mitt och Tobbes projekt arbete jag är typ astrött men vad ska man göra? Jag får skylla mig själv helt enkelt eftersom att jag inte lagt mig tidigare än 1 varje natt nu.. hade bestämt att jag skulle sova tidigt igår men men de gick ju som det gick.. grejen var den att jag ville verkligen sova men det gick inte så jag fick nästan panik för att jag var så trött men jag somnade till slut i alla fall vilket var tur kanske eftersom att Fredde började bli ganska panik slagen på mig också eftersom att även han ville sova.

Idag så ska jag i alla fall testa ett par skor på din sko och köpa hårfärg men även sminkborttagning eftersom att den är slut igen.. så det blir nog att gå med anna var det tänkt om hon orkar vara kvar så länge i stan och vänta på mig eftersom att hon slutar halv 12 ^^

Men men nu måste jag fortsätta jobba och när jag kommer hem sen så blir det att plugga igen.. jippi! eller inte.. -.-'

Tycker om min älsklings Fredde <3


Puss på er! <3




Hello and goodnight! :)

Godkväll eller vad man nu säger så här sent på kvällen ^^ just nu sitter jag hemma hos min älskling och väntar på att han ska bli klar i duschen men borde bädda klart sängen först så jag kan få sova snart för jag är rent ut sagt as trött!! Men måste bädda om sängen först med nya sängkläder så det får väl bli nummer 1 innan jag borstar tänderna, konstigt.. men det känns som jag byter sängkläder vart jag än kommer haha! Borde byta hemma snart också men men det får vänta imorgon gäller det att dammsuga huset men först ska jag nog till marieberg efter skolan med Matildha och Johanna och senare kanske vara barnvakt någon timme beror helt på ifall deras pappa fortfarande är sjuk.

Jag har blivit helt besatt av att kolla lägenheter på nätet kanske för att jag så gärna vill flytta hemifrån snart, eller ja i alla fall efter jag gått ut 3an men det känns så långt borta samtidigt som det känns så nära. Idag efter riskettan så bokade jag även 2 körlektioner en nästa fredag och en fredagen därpå bara jag inte glömmer bort det och råkar åka till skolan istället haha vore så typiskt mig!

Men nu ska jag inte tänka så, något som känns dåligt är att jag redan ligger efter i skolan men gjorde i alla fall klart historian idag så det känns bra och imorgon ska jag få klart religionen och samhällskunskapen eftersom att allt måste in senast fredag så börjar jag känna mig ganska stressad.. :/

Men men måste byta klart sängkläder nu så jag får sova snart!
Goodnight! :)

Puss på er! <3

:)

Visst ja, glömde säga att jag lyckades få en praktik plats idag för alla 8 veckorna blir asbra! :D Ska vara på Hellas precis som jag velat hela tiden nu är det bara att hoppas på att jag kan lyckas få ett jobb där sen efter praktik prediodens slut :) <3

Måste även blondera om håret igen ser förjävligt ut med utväxten, ska be Fredde fråga Nattis om hon har tid för mig i helgen (a)men jag måste säga att det är riktigt jobbigt att vara blond! För man måste fixa om det nästan hela tiden jämfört när man färgat det brunt då behövs det inte lika ofta men när du blonderat syns det på en gång när håret börjat växa ut :/

Vill verkligen fortsätta va blond men vi får se hur länge jag orkar med det här ^^ För tillfället så känns det som att jag kommer klara det i alla fall :) <3

Puss på er! <3

hej :)

Nu sitter jag hemma med massor av plugg känns som jag drunknar i arbeten snart... har blivit så ofokuserad på sistonde jag försöker lyssna på vad lärarna säger men slutar oftast med att jag sjunker in i mina egna tankar och sen har jag ingen aning om vad dem precis sagt.. måste verkligen skärpa till mig!

Har historie uppgift, samhällsuppgift, religions uppgift, små företagande b uppgift och en svenska uppgift men även engelska som måste bli klart..:S

Får panik snart kan inte fokusera på skolarbetet längre :/ Jag försöker och försöker men slutar alltid med att jag fastnar med någonting annat som t.ex. bloggen.



Nej, nu måste jag försöka plugga lite!

Puss på er! <3

Mys! :)

Bestämde mig för att ändå ge lite tid till att uppdatera bloggen medans jag sitter och leker med det beroende framkallande farmville och väntar på att min käre pojkvän ska bli klar med vad han nu gör på min bärbara dator han fixar den i alla fall så mycket vet jag haha!

Glömde säga igår att jag övningskörde hem från träningen vilket gick awesome! :D Vill även önska min vän Lara lycka till imorgon på uppkörningen! :D Jag satt faktiskt själv en stund med mitt teori provs program på datorn innan jag gav upp för att jag lyckades få ett poäng ifrån på varje test men men efter några ggr så gick det bra men orkade inte hålla på så länge tack vare det.

Jag var även och sökte praktik plats idag men måste tydligen fixa papper först till det stället från skolan så får gå tillbaka imorgon men även söka vidare. Vill helst vara på ett café eller en restaurang i alla fall vet jag, så får hoppas på att jag hittar någonting nu när tiden börjar rinna iväg för mig fortare och fortare, nu är det bara 9 veckor kvar tills det är praktik så .. men det bästa med det är att det även bara är 9 veckor kvar tills min 18-års dag! :D Läääängtar!!


Men nu ska jag leka färdigt med farmville för att sedan gosa ner mig i sängen med Fredde framför en film :)
<3


Puss på er! <3

hej :)

Ja nu är även denna helg över lika fort som den kom..

Helgen har spenderats med min käre pojkvän och hans kompisar i fredags så umgick jag först en stund med Lisa, Hannah och Matildha innan jag och Fredde åkte till Kumla på en inflyttningsfest hos Matilda och Emil där även Adde, Johanna och en gottlänning var. Det var en riktigt awesome kväll måste jag säga vi träffade även Adde och Johanna igår och gottlänningen of course hahha riktigt nice people :) Träffar dem gärna oftare!

Vet inte mer vad jag ska skriva idag faktiskt.. men idag så tränade jag i alla fall och det gick asbra! :)

Tycker om dig Fredde <3<3


Puss på er! <3

hello :)

Nu sitter jag hemma helt ensam i mitt rum blir nog inte att träffa fredde idag eftersom att han ska tapetsera ikväll hos några vi känner men om det inte blir för sent så kanske han kommer får hoppas på det bästa men bättre att inte ha några förväntningar så kan jag inte bli besviken :) Efter skolan så åkte i alla fall jag och Tobbe till Möller bil för att hämta en bil som han ska köra till Västerås nu ikväll för att hämta ut sin egen fabriksnya bil! Han skjutsade i alla fall hem mig så då bjöd jag in honom på lunch fanns inte så mycket att välja på här hemma men det blev till slut snabbmakaroner och falukorv eftersom vi inte hade någon annan pasta som räckte till oss båda men det blev helt okej i alla fall och Tobbe åt med god aptit så det kändes bra!

Jag har även precis suttit och njutit av en Latte och pratat med min babe Sarah som bor i holland för tillfället och flyttar hem nästa sommar igen! Fick precis veta att hon kommer hem till höstlovet i alla fall så då ska jag boka upp henne har jag bestämt! Vi har i alla fall suttit och haft ett nästan 3 timmar långt videosamtal över Skype för det är det enda som verkar fungera där borta.

Just nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska ropa att det är mat! Det blir köttfärssås och spagetti, mums haha! Har även fixat chockladpudding till efterätt senare, ännu mer mums!

Men uppdaterar er kanske senare ikväll igen, för nu ska jag tydligen äta!

Sarah baby <3



Puss på er! <3

hello ^^,

Igår kväll så var jag barnvakt igen till Klara och Vilgot dem är verkligen dem sötaste barnen! :) Efter skolan medans jag väntade på att jag skulle vara barnvakt så åkte jag hem till Matildha sötisen eftersom att hon inte bor särskilt långt ifrån dem. Det var inte planerat att jag skulle träffa min käre pojkvän något mer igår efter han släppt av mig vid skolan igår 10:35 men eftersom att Matildha behövde hjälp med sin dator så fick jag träffa honom en liten stund innan jag skulle gå vidare till barnvakts jobbet :) så det var riktigt trevligt <3 Jag kom i alla fall hem 22:40 ungefär eftersom att jag slutar mitt barnvakts jobb så sent som 20 över 10 så hämtar mamma eller pappa mig efter åt så det känns lite bättre än att jag ska ta bussen eller cykeln och komma hem närmare halv 12 som tidigast.

Just nu så sitter jag i skolan i alla fall och ska ha religion och sen ska jag få skjuts hem av Tobbe i min klass så det känns riktigt bra väl hemma blir det väl att laga lite mat antar jag och plugga... -.-'

Ikväll så hoppas jag på att övertala Fredde att komma och vara med mig några timmar i alla fall, annars så får jag träffa honom imorgon istället men vi får se hur det blir helt enkelt jag ska i alla fall försöka övertala mina föräldrar om att få sova kvar hos honom från torsdag till fredag även om jag fick sova där måndag till tisdag annars får jag försöka övertala Fredde att sova hos mig istället vi får se som sagt.

Men men nu måste jag börja koncentrera mig på lektionen men imorgon är det dax för skolkort.. gaaah vad ska man ha på sig liksom? ni får gärna komma med tips och idéer :) <3



Puss på er! <3

Hello :)

Idag har jag varit på Ikea med mamma och köpt 3 st kuddar att ha i sängen som fint bara men även ljushållare och så fick jag ett påslakan set av mamma och pappa eftersom att det tydligen varit ett erbjudande om det under veckan. Så jag tyckte det var jättegulligt det skulle egentligen varit en överraskning men blev inte så, sen köpte jag även ett par nya vinterstövlar idag som är jätte sköna och fodrade men även fina för 399 på skopunkten. Sen har jag köpt skor där tidigare som gått sönder nästan på en gång men får hoppas på bättre tur med dem här! :)

Fredde är även här just nu och snart kommer även Matildha hit men vi får se hur det blir ikväll om vi skulle åka till Markus och vara sociala med honom vilket jag inte tycker låter helt fel för jag vill göra någonting ikväll och inte bara sitta hemma som vi gjorde igår.

Just nu är min lillasyster på en båt med grannarna så hon kommer inte hem förräns imorgon så får hoppas att hon inte blir sjösjuk eller något i den stilen eller ramlar ner från sängen som hon gjorde på tysklandsbåten.

Men men nu ska jag kolla film eller framförallt vara social med min käre pojkvän :)

bild på en fanta haha men de är bara för jag blev jävligt sugen på de nu bara för att vi inte har det hemma haha ^^ <3




Puss på er! <3

Hello :)

Nu sitter man i skolan och har precis haft projekt lektion och ska snart ha Engelska C :) Som ni såg på bilden igår så bakade jag 2 äppelpajer i söndags som tog slut igår när Matildha kom över till mig efter skolan en stund tills jag skulle till körskolan klockan 5. Jag måste säga att jag hade lite problem att hålla mig vaken igår först på matte C men sen även på teorin men när vi hade fika så käkade jag 2 kakor och drack massa saft så då klarade jag mig igenom den sista timmen utan att hålla på och somna hela tiden. Efter det så tog jag som dagen innan sällskap med Annika hem, väl hemma så hade inte Fredde kommit än för han var tydligen med Markus, Elvis och Elvis kusin så jag fick sitta hemma och ha tråkigt någon timme innan han kom och var social med mig. Kvällen avslutades med att vi började kolla på nya underworld filmen men vi kollade bara en halvtimme för sen var vi tvugna att sova.

Så imorse så skjutsade Fredde mig till skolan jag kände mig rent ut sagt som en Zombie när jag gick runt där hemma imorse, det är nog inte så bra att sitta uppe halva nätterna flera dagar i rad haha, skulle verkligen behöva få sova ut någon dag men får väl göra det på söndag om inte annat för känner jag Fredde rätt så kommer inte han låta mig sova något mer när han åker till jobbet imorgon.

Idag under projekt lektionen satt jag faktiskt och kollade klart på Final destination 1 som jag började kolla på igår när jag väntade på att Fredde skulle komma hem till mig. Men jag fick lite jobb gjort i alla fall tro det eller ej.

Men nu börjar min lektion men uppdaterar er senare :)




Puss på er! <3

Hello :)

Nu ska jag strax sova men nu har man avklarat 4 dagars teori lektioner, men även varit barnvakt i tisdags tills världesn gulligaste ungar (A) längtar tills nästa gång vilket blir nästa vecka! :)

Dagens outfit





Här kommer även bild på mina fina äppelpajer jag gjorde i söndags som nu tyvärr är slut haha ^^


men uppdaterar er imorgon istället för nu ska jag kolla på film med min älskling :)


Puss på er! <3

vad tycks? :)

funderar på att göra om min head till någonting sånt här? :) <3



Mr Green Bonus

Du har säkert hört talas om Mr Green, just nu rullar det en hel del reklam på Tv om det nya Svenska casinot som erbjuder en mängd roliga spel. Visste du att Mr Green ger varje ny registrerad medlem 5 chanser att bli miljonär helt gratis? Skapar man ett konto hos Mr Green får man 25 kronor helt gratis, dessa pengar kan man använda till 5 chanser att vinna en miljon kronor.
Skapa ett konto hos Mr Green idag och få 5 chanser att bli miljonär - Mr Green Bonus

Godmorgon!

Nu är min älskling på jobbet och han lät inte mig somna om efter att han åkt så får väl vara snäll och inte göra det då, skulle helst bara sova vidare men men då kommer jag vara pigg ikväll och han precis tvärtemot så jag förstår honom.

Igår så fick jag sluta tidigare på engelskan bara för att jag var klar med uppgiften så då åkte jag och Lara upp på stan där vi skildes åt för att hon skulle till Lollis och Olivias lägenhet i Varberga där hon ska bo med Jessica en vecka nu när Lolli och Olivia är i Grekland en vecka, usch jag kunde fått åka ist :O nej men jag är glad för deras skull men skulle också väldigt gärna vilja åka utomlands!

Sen så träffade jag Matildha en stund då hon höll mig sällskap tills jag skulle klippa mig klockan 4
när vi skildes åt bestämde vi oss för att träffas på järntorget runt 6 tiden för att träffa Lisa som var tillbaka från Karlstad över helgen!

Egentligen skulle jag bara varit där någon timme men Fredde höll på med sin bil så han kom först vid 9 och plocka upp mig utan för "Deed" med volvon som äntligen funkar igen! Men det gjorde inte mig någonting för då fick jag umgås mer med Lisa, Hanna, Matildha, Shawn och Mio så det var bara trevligt. När Fredde väl plocka upp mig så åkte vi till Kumla för att fira hans pappa där det blev tårta vilket var jättegott och hans pappa hade gjort den helt själv! Jag vill också kunna, men får lära mig helt enkelt.

På tal om något helt annat så kanske jag kommer få ett barnvakts jobb som kommer vara 2 kvällar i veckan vi får se ska på en liten "intervju" först så dem får veta vad jag är för person. Jag hoppas helt enkelt på det bästa! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta frukost!


Inte den nyaste bilden men iaf ;) <3



Puss på er! <3

Hej! :)

Idag så slutade jag halv 12 så då drog jag upp på stan med Anna då även hon tog ett till hål i örat! :) Pga. vädret så blev vi fast inne på krämaren en stund så jag köpte ett par örhängen men sen var jag tvungen att skynda på lite eftersom att jag skulle vara på Capio läkargruppen klockan 13.00 och ta min andra gardasil spruta men jag fastnade ganska snabbt för det bara forsade vatten från himlen så kom bara till träffpunkt då jag gick in till Åhlens en stund där jag köpte ett nytt svart nagellack och 2 par strumpbyxor! :)

Jag kom till slut fram till Capio läkargruppen i alla fall där mamma väntade med sprutan eftersom att hon hade glömt hämta ut den till mig tidigare, så mamma och jag åkte sen vidare och köpte med oss mat hem från Rosalies As gott!!

Mamma var tvungen att åka vid 2 till sjukhuset där dem skulle ha möte (hon jobbar egentligen i hallsberg) så då blev jag ensam men ska till Cederbacks klockan 18.00 för informationsmöte inför teorin nästa vecka. Jag hoppas på att jag får skjuts dit men vi får se.

Jag har även äntligen kommit på vad jag vill ha som projekt arbete nu i 3an :) så nu får vi se hur det går med allt! :)

Jag hoppas även på att kunna träffa Fredde imorn, isådanafall får jag åka dit efter jag har slutat skolan om inte annat så träffar jag honom på fredag istället då jag åker dit efter jag klippt mig och sover kvar där. Mys mys säger jag bara :) Tycker verkligen inte om att vara utan honom..ända sen jag kom hem från min 3 veckors semester så har han sovit här eller jag hos honom så det känns lite jobbigt då jag måste sova ensam det är tomt helt enkelt.. speciellt nu när hans bil är inlämnad eftersom att han blev påbackad då kan han inte ens komma och träffa mig på kvällen men hoppas på imorgon annars får jag  väl helt enkelt bara stå ut tills på fredag :/


Mitt nya hål :) <3

 

 





Fredde <3



Puss på er! <3

hello :)

Ja idag har jag varit ledig hela dagen så vaknade imorse med min älskling liggandes brevid mig i sängen:) Så när han åkte iväg till jobbet halv 10 så passa även jag på att gå upp och inte sova bort hela dagen, eftersom att jag skulle vara hos Chatrine halv 12-12 då vi skulle gå till Eurostop till Albins jobb(Chatrines kille) för att låna hans bil eftersom att vi skulle på praktikletande idag.

Vi började med att åka till skolan och äta lunch, måste säga att det var ovanligt lite folk där idag :S men ganska skönt samtidigt kan jag tycka, jag funderar ganska starkt på att hoppa av svenska C men vi får se hur jag gör med det. Vi åkte senare vidare till olika ställen men Chatrine fick i alla fall sina första 4 veckors praktik på "Godagens" i Rosta :) Jag vet däremot inte än jag fick i alla fall ett nummer jag ska ringa eftersom att chefen inte var där jag vill ha praktik.

Nu sitter jag i alla fall och väntar på att Fredde ska komma hit :) han slutade tidigare för min skull för att kunna träffa mig en stund innan han åker hem med sin mamma då dem också ska skjutsa mig till sjukhuset för att jag ska kunna fylla i min enkät till dans projektet :)

Puss på er! <3

RSS 2.0