hej! :)

Kom iväg till skolan imorse men var inte kvar hela lektionen för jag började få ont i lungorna vilket kan vara ett muskelfäste som gått sönder tror pappa och mår illa men när väl ipren började verka så kändes de bättre i alla fall. Men pga. att jag åkte hem men är inte helt frisk men i alla fall så fick jag inte träffa Fredde idag :/ men men han kommer hit imorgon om jag kommer iväg till skolan dvs. men det antar jag att jag gör så länge jag har mina ipren så överlever jag! :) Ska ta 3 st om dagen en på morgonen, en mitt på dagen och en på kvällen så ska nog smärtan hålla sig borta! :) Det var faktiskt vårdcentralen som sa att jag skulle köra på den kuren och avvakta några dagar för att se om de blir värre eller bättre.

Men imorn ska jag till skolan igen det har jag bestämt början ändå inte förräns kvart i 12 och så får jag träffa Fredde också om jag går till skolan imorn! Det gäller bara att knarka ipren för så länge jag gör det så mår jag bra! :) Mamma tror att jag har sträck mig eller någonting sådant efterosm att det bara är ena sidan jag har ont i eller så har jag dragit av något muskelfäste vilket av det det än är så kan ingen göra någontin åt det.

Men nu ska jag duscha innan jag ska skriva en trosbekännelse som vi fick i uppgift att göra till religionen :)

Puss på er! :) <3

:)

Nu åkte Fredde precis hem så nu är det dax att sussa så jag orkar upp till skolan imorn, godnatt! :)

Puss på er! <3

:)

Emil var inte här så länge men var trevligt att se honom igen i alla fall :) var helt enkelt för länge sen! Men vi ska ses snart igen antar jag och jag ska ju få åka hans bil också ;D och snart kommer fredde hit en stund så de blir trevligt :)  vad skulle jag göra utan dig älsk? Du betyder verkligen massor för mig mer än du förstår.. <3<3


Puss på er!<3

.

ja nu är Emil på väg hit i alla fall så får lite sällskap en stund i alla fall vilket jag faktiskt behöver tror ja..., skulle nog behöva vara ensam egentligen men de blir bra så här också antar jag <3

Puss på er!<3

hej

ja det verkar som att jag inte får träffa Fredde förräns tidigast torsdag :/ han måste fixa massa hemma i köket men jag får överleva helt enkelt.. :( ..<3

Puss på er!<3

Hej! :)

Ja, nu är man hemma efter ännu en skoldag, hade riktigt mysigt igår med Fredde i alla fall! Imorse så skjutsade han mig till bussen eftersom att det ändå var på vägen vilket var skönt enligt mig men inatt så blir det att sova själv eftersom att han börjar så mycket senare än mig imorn men måste erkänna att jag hoppas att han kan tänka sig att sova här imorn fast de blir väl inte förräns på torsdag som vi sagt tidigare men men jag får stå ut med att sova ensam 2 dagar och hoppas på att han kan träffa mig en liten stund på kvällarna istället.

Idag fick vi vår andra riktiga uppgift sen skolan började för en vecka sen, det går ut på att vi ska göra vårt eget sommarprat på 10 minuter så jag valde en ganska personlig sak att prata om som tur är det bara läraren som kommer lyssna vi får se hur det går för jag ska prata om min farfars död som inträffade för 1 och ett halvt år sen. Det värsta är att jag fortfarande blir tårögd av att bara tänka på de så får se om jag klarar av att prata om det överhuvudtaget.. får hoppas att jag inte bryter ihop mitt i allting men då får jag pausa antar jag.

Jag kanske ska träffa Emil ikväll men vi får se hur det blir vill bara göra klart min uppgift så jag slipper tänka på den så mycket mer egentligen får vi nästa lektion på tisdag också men då får vi göra det hemma för vår lärare ska ut med it media 1orna på hajk så då behöver jag inte gå till skolan alls den dagen! Jag skulle då nästan behöva den dagen till att söka praktik så ska försöka få klart den idag istället.

Men men måste fortsätta med uppgiften nu i alla fall!

Puss på er! <3

Hello ^^

Ja nu har man överrlevt första riktiga skoldagen! Men den var helt okej speciellt eftersom att våran historia lärare släppte iväg oss en timme tidigare! Så nu sitter jag på Freddes jobb istället och håller honom sällskap eftersom att han jobbar ensam idag. Jag sov inte ensam i lördags i alla fall det blev ingen bio med Matildha heller istället så träffade jag Matildha en stund och sen åkte hem å duscha och så för att sen träffa henne igen tills jag tog bussen 22:33 ut till Glanshammar, till Fredde. Så kvällen slutade bra sen i alla fall vilket var tur för mig! :)

Jag sov även där inatt så jag och Bea satt och försökte kolla på en film men den ville inte ladda tillräckligt snabbt så vi kom igenom lite mindre än halva fimen för sen behövde vi sova. Så imorse skulle vi ha åkt från honom kvart över 8 eftersom att jag började halv 9 men Fredde gick inte upp förräns då men jag hann precis till skolan så det var inga problem, jag var ju inte sist i alla fall (A) Jag kom faktiskt bara 1 eller 2 minuter sent.

Så ikväll ska Fredde sova hos mig eftersom att jag inte börjar förräns halv 12 imorgon så det blir najs och det bästa med mitt schema är att nästa termin kommer jag vara ledig hela tisdagen och hela onsdagen och kanske halva fredagen det beror på om jag väljer att ta projektet som 50 timmar eller 100 timmar, men det ska bli skönt i alla fall.

 Det är även 2 månader idag så det känns bra (A) <3<3

Men nu måste jag börja på uppgiften vi fick i skolan idag men uppdaterar er snart igen! :)

Puss på er! <3

..

blev visst ändrade planer, it looks like i'm sleeping alone tonight.. :/ Nu vill jag bara träffa Matildha.., vill inte sitta här själv hemma längre har väntat för länge.. har suttit och väntat på att Fredde ska sluta och nu så skulle han hjälpa sin mamma hemma och tydligen inte komma till stan något mer idag så. Nej nu måste jag få tag på Matildha vill inte sitta här hemma själv längre.... :/ 

Nej nu ska jag hem till Matildha så får hon muntra upp mig, för nu blev precis den här dagen sämst.... men men skriver väl mer senare antar ja. Jag önskar att jag var starkare än så här.... :/


I don't understand why or how it can be so easy to get obsessed with a boy who has captured your heart... :/ <3


jag villl verkligen inte veta vad som skulle hända om jag förlorade mitt hjärtas begär.... <3


Puss på er <3

Hello :)

Hej nu har man överlevt första veckan i skolan i alla fall! Det var inte så överdrivet jobbigt men nästa vecka börjar allvaret igen så det är skönt att veta att å tisdagar börjar man i alla fall inte förräns halv 12 om man har en lektion på eftermiddagen vilket jag inte vet någonting om än, jag har i alla fall histora på måndags eftermiddagar. Och nån dag i veckan kommer jag vara ledig på eftermiddagen också sen nästa termin blir ja ledig 2 förmiddagar och 2 eftermiddagar så det blir skönt! :)

Men i år har jag bestämt mig för att faktiskt satsa på skolan, så man går ut med bra betyg, som tillval det här året har jag i alla fall valt engelska c, matte c, historia a och svenska c så det blir nog bra! :)

Samtidigt som det var lite jobbigt att börja skolan igen och gå upp på morgonen så var det ändå kul att få träffa klassen igen då man knappt har träffat någon av dem på hela sommaren eftersom att nästan alla varit utomlands mycket bl.a. jag så det har varit svårt att bestämma någonitng med någon. Man har mer sprungit på folk på stan och stått och snackat den enda jag har varit med från klassen den här sommaren har varit anna och chatrine.

Nu hoppas jag verkligen att vi kommer få vårat schema på måndag för hur ska man annars veta när man har sina tillval jag hade turen att ha samma lärare i historia som vi har i religion så då kunde jag lätt få reda på när den lektionen var.
 
Och imorn flyttar Lisa älsklingen till Karlstad kan inte fatta att hon bara lämnar mig här ensam! Men som tur är har hon fortfarande sin familj kvar här vilket betyder att hon kommer komma och hälsa på ofta (A)  Sen ska även jag komma och hälsa på henne har vi bestämt när hon väl kommit i ordning! :)

Igår så blekte Freddes syrra Nattis om mitt hår igen så nu är det helt klart bättre än innan i alla fall! Är fortfarnde några små missfärgningar men det ser mer ut som slingor nu så ska köpa silverschampo för att få bort det. Så blir de nog bra sen.

Och snart slutar älsklingen på jobbet också, så då kommer han tillbaka hit igen (A) :) och ikväll blir det väl att hitta på skojsigt med Matildha så får hoppas att Fredde har nån kompis vi kan dra till för ja orkar inte sitta här och uggla hela kvällen xD

Men det var väl allt jag hade just nu men uppdaterar er snart igen! :)

Puss på er <3

hej! :)

Jag vet att jag har varit lite dålig på sista tiden att blogga och uppdatera er men nu så bestämde jag mig för att faktiskt ta lite tid till att skriva idag!

Idag så vakna jag som vanligt tidigt bara för att älsklingen skulle upp eftersom att han skulle till jobbet men självklart somnar man om nästan på en gång när han har åkt så det gör inget men idag bestämde jag mig för att inte sova bort hela dagen så gick faktiskt upp halv 11 så de är en timme bättre än igår iaf. Måste väl börja vänja mig snart antar ja eftersom att skolan börjar på tisdag igen, den här sommaren har på många sätt känts som den varit mycket längre än dem tidigare sommarloven kan ju också vara så eftersom att det är ens sista sommarlov men samtidigt har det gått lite väl fort.

Det här har helt klart varit den bästa sommaren hitills! Även om den innebar att jag var tvungen att vara borta från min älskling i 3 veckor så var den ändå helt klart bäst! För när jag väl kom hem så var han gulligare än någonsin och man förstod verkligen vad man hade saknat och att det verkligen var värt att sakna! <3

Det här var även min sista semester med min familj hädanefter så kommer jag få åka på mina egna semestrar säger mina föräldrar men det är inte mig emot! Som i vinter har dem redan börjat planera en resa till Tyskland till julmarknaden utan mig, så det blir riktigt trevligt att få huset för sig själv en helg :)

Men någonting jag kan säga att jag verkligen längtar till är min 18-års dag som är ungefär 3 månader bort! Då blir det krogen med mina kära vänner! Men jag kommer även kunna göra mig en tatuering då, läääängtar!! <3

Jag har även gjort ett försök till att bli blond vilket gick lite sådär..., nu är jag blond på vissa ställen och andra orange/gul men jag får vänta minst 2 veckor i alla fall innan jag försöker mig på det en gång till så får bara hoppas att freddes syrra nattis kan bleka det åt mig för sist färgade jag så får hoppas att det blir som det ska nästa gång då jag ska använda blekmedel istället. Men helt ärligt så känns det inte lika illa längre men jag börjar väl vänja mig antar jag.

I tisdags så var jag med anna de va då impulsen till att köpa blond färg kom när vi var på stan , sen sov hon här i alla fall  då vi satt uppe och kollade film och drack te. Sen på onsdagen så gick vi upp klockan 10 ungefär för att hon skulle hinna med bussen som gick härifrån 5 över 12 eftersom att Emil skulle komma hit sen vid 1 ungefär så dem bytte av varandra ganska tätt men jag hann i alla fall dammsuga huset innan han kom! Om vi säger så här så hade jag lovat mamma att dammsuga huset för att Emil ens skulle få komma. Anna är i alla fall van vid hur det ser ut här, vilket hon kanske borde vara efter att ha känt mig 11 år, även Fredde börjar vänja sig antar jag men sen är han ju här jämnt haha ;) Jag var även med Matildha en stund på onsdags kvällen vilket var riktigt mys! :) <3

Fredde kom ändå inte hit förräns halv 12 ungefär så eftersom att han hade haft fullt upp hela dagen och kvällen, men jag har ju som han säger bara haft tur hitills att han inte har haft så mycket att göra men nu den här veckan har han haft lite mer för sig, men förhoppningsvis lugnar det ner sig lite snart igen men då är det jag som går i skolan istället men men det blir nog bra.

Men igår så gjorde jag inte så mycket mer än att jag sov till halv 12 för att sedan kolla på en film och sen sitta framför datorn och kolla film där istället.

Men men det var väl det jag hade nu, men jag lovar att bli bättre på att uppdatera bloggen hädanefter! Jag funderar även på att byta design på bloggen igen nu när det snart kommer börja gå mot höst, så kom gärna med förslag! :)


Matildha baby & Jag :) <3


Puss på er <3

RSS 2.0